... een aangename familiale hockey- en tennisclub met aandacht voor recreatief hockey en tennis, maar waar tophockey en toptennis niet wordt uitgesloten. Zusjes, broers, papa’s en mama’s kunnen allemaal lid worden, en ieder kan op zijn eigen manier onze sporten beleven. De waarden die hockey en tennis in het algemeen nastreven: fairplay, respect, familiaal gevoel, gezelligheid en tolerantie zijn ook bij Blue Lions aanwezig. We willen deze waarden doorgeven aan onze spelers, zodat ze op een correcte manier leren omgaan met anderen op, maar ook naast het veld.

 

  • Fairplay - Wij beoefenen onze sport volgens het reglement van de Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB) en de Vlaamse Hockey Liga en ook van de Koninklijke Belgische Tennisbond (KBTB) en Tennis Vlaanderen. Wij gedragen ons sportief op en naast het veld, tijdens en buiten de wedstrijden, tegenover onze tegenstrevers, teamgenoten en alle supporters.
  • Respect - Wij tonen respect voor alle spelers, ouders, begeleiders, coaches, trainers, scheidsrechters en supporters van alle clubs, zowel op eigen terrein als buitenshuis. Al het materiaal en de infrastructuur worden respectvol behandeld.
  • Familiaal - Wij zijn een club voor jong en oud. We willen de hele familie betrekken bij de verschillende clubactiviteiten. Plezier:  we willen dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat na een wedstrijd of clubevent.
  • Tolerantie - We stellen ons open voor iedereen en discrimineren niemand. Persoonlijk belang is ondergeschikt aan ploeg- en clubbelang.
  • Groei-omgeving – Binnen Blue Lions kunnen spelers zich zowel recreatief als competitief ontwikkelen, maar ook voor rollen als coach, trainer, scheidsrechter, teammanager, comité lid bieden kansen tot persoonlijke ontwikkeling.
  • Inclusief – Blue Lions staat open en verwelkomt eenieder op elke leeftijd en op elk niveau.

Sinds 25 mei 2019 geldt de nieuwe privacywetgeving (AVG/GDPR). Blue Lions Tervuren Hockey club heeft vanzelfsprekend de nodige maatregelen en voorzieningen getroffen binnen onze organisatie zelf om daarmee de privacy van alle betrokkenen zo optimaal mogelijk te kunnen waarborgen. Meer informatie over het privacybeleid van Blue Lions Tervuren Hockeyclub vindt u hier.

Menu
Sponsors

© 2020, website powered by Twizzit.com