De laatste statuten van Blue Lions Tervuren vzw vind je hier.

STATUTEN VANAF SEPTEMBER 2023

met speciale dank aan iedereen die rond de wijziging in governance van de club zijn of haar bijdrage heeft geleverd.

 

STATUTEN (ARCHIEF)

 

Wanneer je tijdens een training of wedstrijd een sportletsel oploopt, vraag je aan jouw teammanager steeds een aangifte-formulier voor de verzekering, ook wanneer je twijfelt of het letsel ernstig genoeg is om een arts te raadplegen. Het is veel gemakkelijker om de volgende week het formulier ongebruikt terug te bezorgen, dan nadien nog eens extra langs de dokter te moeten voor de nodige papieren.  Je kan het formulier hieronder ook zelf downloaden maar verwittig in ieder geval jouw team manager zodat hij/zij de secretaris van de club kan inlichten.  

Men vraagt heel wat persoonlijke gegevens: vul dit allemaal in en vergeet het strookje van het ziekenfonds niet, en laat de arts het ook goed invullen!

De secretaris bezorgt dit formulier via onze sportfederatie aan de verzekeraar die je een persoonlijk dossiernummer zullen toekennen.
Je betaalt en bewaart alle rekeningen (dokters, kine, apotheek, ...) en recupereert zelf het gedeelte dat het ziekenfonds terugbetaalt. Daarna kan je met de attesten die het ziekenfonds je bezorgt, de rest van de gemaakte kosten indienen bij de verzekering.

En nu maar hopen dat je dit allemaal gelezen hebt, maar nooit nodig hebt ...

Ongevalsaangifte: burgelijke aansprakelijkheid

Ongevalsaangifte: lichamelijke ongevallen

 

Gelieve het formulier te mailen naar: PCI.aangifte-constat@belins.be

Sponsors

© 2020, website powered by Twizzit.com