Beste Pickleball liefhebbers!
1 september markeert het begin van een nieuw seizoen voor de Blue Lions Pickleball en wat een geweldige reis is het geweest naar deze mijlpaal van één jaar! We hebben actieve en toegewijde spelers die vragen om vaker te spelen en ons aantal blijft groeien. Mensen hebben veel plezier in pickleball, sluiten nieuwe vriendschappen en blijven fit. Wat is er nog meer nodig om jaar 1 een succes te noemen!
Nu de informatie over de speeldagen, kosten, training, speciale evenementen en gedragscode voor het komende seizoen dat loopt van 1 september 2023 tot 31 augustus 2024:
Speeldagen en -tijden, nu 3 dagen/4 sessies per week! Hopelijk stelt dit zelfs onze meest gretige spelers tevreden:
- Dinsdag 19:00 - 22:00
- Donderdag 19:00 - 22:00
- Zondagen 10:00 - 13:00 EN 15:00 - 18:00 uur
Tijdens de winterperiode van half november tot eind februari zal het schema hoogstwaarschijnlijk moeten veranderen omdat zowel de hockey- als tennisafdelingen van Blue Lions ook gebruik moeten maken van de faciliteiten. Het kan zelfs zijn dat we Pickleball-activiteiten in die periode naar een andere faciliteit in de buurt verplaatsen (bijv. Diependal) en dat we flexibel moeten zijn op de doordeweekse dagen. Meer details volgen in de komende weken, maar wees er zeker van dat er minstens 2 sessies per week gespeeld zullen worden (één op zondag en één doordeweeks).


Lidmaatschapskosten (kosten om te spelen):
- Clublid met alle voordelen (JAARLIJKS programma);

dat betekent dat je alle bovenstaande sessies kunt spelen en mee kunt doen aan de maandelijkse Pickleball Academy trainingssessie (beperkt aantal plaatsen, meer details hieronder). De vaste prijs voor het hele jaar is 200 euro, maar als je je voor 30 september inschrijft, bespaar je 10% en kost het 180 euro. Nieuwe leden die halverwege het jaar lid worden (vanaf 1 maart 2024 betalen een gereduceerde vaste bijdrage van 120 euro). Reken zelf maar uit wat een goede deal het Jaarprogramma is!
Link om te registreren: https://app.twizzit.com/v2/public/form/c6e979e8d786e74b6582a6488dafee3f


- Clubleden die kiezen voor betaling per sessie (FLEX Programma).

Een eenmalige kost van 40 euro voor het volledige jaar om lid te worden van Blue Lions, plus 5 euro voor elke sessie, te betalen met behulp van de QR-code opgehangen bij de ingang van de zaal via je phone banking app (geen creditcards!) Dit is een ere-systeem, maar wees niet beledigd als we je controleren en je er vriendelijk aan herinneren. Let op: dit type lidmaatschap komt op de tweede plaats na JAARLID-leden als het gaat om het bijwonen van Pickleball Academy trainingen (zie hieronder voor meer info) in het geval van beperkte plaatsen.
Link om je in te schrijven voor het Basic FLEX lidmaatschap (40 euro): https://app.twizzit.com/v2/public/form/0dd5463e1f2b3b3da989efcceb96425b


BETALEN per Sessie (dit is een aanvulling op het BASIS FLEX lidmaatschap en moet elke keer worden gebruikt als je een sessie speelt. Link naar betalen per sessie (5 euro):
https://app.twizzit.com/v2/public/form/019776aa5b04e140015d0ac8924eddf9

 

 

Clubondersteunde training (Pickleball Academy):

We zijn erg blij dat clubtrainer Mike Tonet 2 uur per maand zal blijven coachen en JAARLIJKSE clubleden kunnen deelnemen aan deze training als onderdeel van de contributie. Het maximum aantal spelers dat tegelijkertijd training kan krijgen is 8. Omdat de club groeit, zullen we vragen dat mensen zich aanmelden voor de training in de clubsoftware (Twizzit) waartoe iedereen toegang krijgt, om ervoor te zorgen dat iedereen een kans krijgt om deel te nemen. We doen ons best om deze trainingen zoveel mogelijk van tevoren aan te kondigen, maar het kan voorkomen dat de aankondiging slechts een paar dagen voor de training plaatsvindt.

(Semi)-Privélessen op eigen kosten:
Een nieuw aanbod is om je op te geven voor een serie van 3 lessen binnen een groep van max 4 spelers van vergelijkbaar niveau voor een groepsles met Mike Tonet voor de prijs van 45 euro (=15 euro/persoon per les van 1 uur). Voor de duidelijkheid, Mike coacht slechts 1 baan, niet 2 banen tegelijk, de instructie zal meer geïndividualiseerd zijn voor elke deelnemende persoon, en de lessen vinden NIET gelijktijdig plaats met het reguliere clubspel, wat betekent dat je goed kunt horen en de ballen van andere banen geen afleiding zullen zijn. Deze series van 3 lessen vinden plaats op vooraf bepaalde data en tijden en je schrijft je in en betaalt vooruit voor de serie, dus als je er een mist, ben je helaas het lesgeld kwijt. Als je een les moet missen, kun je de les aan iemand anders geven zolang die persoon het juiste niveau heeft voor de groep. Mike heeft het laatste woord over de groepering van de individuen die zich aanmelden om hetzelfde niveau binnen elke groep te garanderen.
Serie 1: gemiddeld (niveau ~3.0), donderdagen (7 sept, 14 sept, 21 sept) van 18:00 tot 19:00 uur.
Een tweede serie komt eraan in oktober, data en speelniveau worden apart aangekondigd. Als deze lessen populair genoeg zijn om gevuld te worden, zullen ze aangeboden blijven worden, dus maak je geen zorgen als je de eerste keer niet ingeschreven wordt. We zullen er ook op toezien dat er wordt gerouleerd zodat dezelfde mensen niet voor de tweede keer meedoen terwijl anderen die nog nooit hebben meegedaan graag mee willen doen, maar Jaarleden hebben voorrang op Flexleden.
Opmerking 1: Als minder dan 4 spelers zich inschrijven voor een serie op de aangegeven 3 (drie) donderdagen, worden de lessen geannuleerd.
Opmerking 2: Alleen beschikbaar voor Blue Lions leden, met voorrang voor JAARLEDEN. Voor de eerste serie in september gebruiken we de WhatsApp-groep om de eerste 4 in aanmerking komende spelers te bepalen. De link om je in te schrijven wordt dan aan deze personen verstrekt. Nogmaals, de prioriteit wordt bepaald door wie zich heeft geregistreerd als Jaarlid en door de volgorde van de reacties in de WhatsApp-groep.

Speciale evenementen
Er zullen leuke intra-club evenementen zijn die Pickleball combineren met sociale activiteiten (bijv. eten en drinken), waaronder een viering van het 1-jarig bestaan van de club. Er kunnen ook inter-club evenementen zijn, nog te bepalen. En er wordt misschien een toernooi georganiseerd door Blue Lions-leden. Een en ander hangt een beetje af van je beschikbaarheid als vrijwilliger, zoals je hebt aangegeven bij je inschrijving voor het seizoen