De inschrijvingen voor de zomerlessen 2023 zijn open via deze link !

 

De lessen worden opgesplitst in recreatief, competitie en start to tennis (enkel voor volwassen).

  •  Recreatief: Hier staat FUN centraal. We leren al spelend de technieken en tactieken onder de knie te krijgen. Heeft deze speler de microben te pakken dan kan hij of zij later doorstromen naar competitie.
  • Competitie: Hier staat techniek en tactiek centraal. Uiteraard is ook de nodige fun aanwezig maar we proberen ons meer te verdiepen in de tennissport.
  • Start to tennis: Dit is voor een startende speler of een speler die vroeger heeft getennist en nog eens een opfrissing nodig heeft.

 

Aantal lesuren:

U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen 1 of 2 lessen per week. Er is vanaf 2 lessen per week een korting van toepassing.

U bent verplicht om per les een selectie te maken in een eerste keuze (wanneer wens ik het allerliefste les te volgen) en een tweede keuze. De tweede keuze is niet van toepassing voor de leeftijdscategorie blauw en rood.

Indien u kiest voor 2 lessen per week, mag u uiteraard 2 voorkeurkeuzes opgeven. 

Het lesschema ziet er als volgt uit:

Extra:

  1. U zal merken dat er voor bepaalde lesdagen er lesmomenten mogelijk zijn in blokken van twee of meerdere uren. Het lesmoment zal dan tussen één van deze uren plaatsvinden.
  2. Bij het eerste regenuur wordt de les niet ingehaald vanaf het 2de regenuur wordt de les ingehaald.
  3. We streven ernaar alle groepen volledig op te delen. Indien de lesgroep onverhoopt niet volledig is, kan er een extra vergoeding gevraagd worden. Dit zal in overleg gebeuren en voordat de trainingen aanvangen. Er kan ook gekozen worden om het lesuur te annuleren. (bv: groepsles van 4 spelers en op jouw uur zijn er maar 2 of 3 spelers ingedeeld).
 
TIP: U kan ook steeds zelf een groepje samenstellen en zich tegelijk inschrijven op het gekozen uur. Onderin het scherm staat vermeld welke inschrijvingen er reeds gedaan zijn.
Houd er rekening mee dat een lidmaatschap nodig is om in te schrijven voor de lessen. Inschrijven als lid is vanaf nu mogelijk, kijk op onze homepage www.bluelions.be voor alle info.

Vragen? Mail Jorn! jornverbrugge@bluelions.be