18/11 UPDATE

algemene update Covid Regels voor het jeugdwerk en sport:

https://www.sport.vlaanderen/sporten-in-tijden-van-corona/

HOCKEY

Lees hier het nieuwe protocol geldig vanaf 20/11

Lees goed dit nieuwe hockey covid protocol zodat je weet wat de regels zijn waar hockeyteams zich dienen aan te houden.

Indoor Hockey gaat door, maar check goed de lokale maatregelen en leg de nodige voorzichtigheid aan de dag bij bv carpooling, bekijken van wedstrijden etc...

TENNIS

https://www.tennisvlaanderen.be/maatregelen-coronavirus 

STAGES

Wat met de hockey & tennisstages tijdens de kerstvakantie?  

De hockey & tennis stages in de kerstvakantie kunnen doorgaan, aangepaste corona maatregelen kunnen gelden, maar daar worden deelnemers apart van op de hoogte gebracht.

ALGEMEEN - CLUB

Vanaf 29 oktober geldt in in onze horecafaciliteit een Covid Safe Ticket verplichting - meer info over covidsafe ticket op www.covidsafe.be - 

Vanaf 20 November zal het mondmasker verplicht zijn bij het betreden en rondlopen in het clubhuis, tevens is het mondmasker al sinds 10 november verplicht in publiek toegankelijke ruimtes zoals onze sporthallen, en dat blijft onveranderd vanaf 20 november.

Ben je lid van onze hockey- en of tennis-club en werd bij jou een besmetting vastgesteld en/of werd aan jou gevraagd om in quarantaine te gaan, of kreeg je een CLB advies van de school om geen hobbies te beoefenen, dan vragen we jou om dit altijd aan de club te melden via corona@bluelions.be. 

Laat in je mailtje alvast weten of en wanneer je nog op de club aanwezig was. We willen van jou vooral weten of jouw contacten binnen de club eerder een hoog of een laag risico inhouden.  Het geeft ons ook zicht op de impact voor de trainingen en inzet van trainers voor de komende periode.  

Met vragen over Covid19 maatregelen in onze club kan je terecht op het centrale mailadres corona@bluelions.be 

Wij vatten de belangrijkste stelregels samen in onderstaand lijstje. 

1) Blijf je houden aan de basis hygiene regels - handen wassen, afstand houden, en vooral thuis blijven bij symptomen (hoesten, loopneus, koorts, ...)

2) Er is geen mondmasker verplichting meer bij het rondlopen op de club, en het bijwonen van wedstrijden. Ook afstand houden is niet meer nodig.

3) De horeca regels zijn van toepassing in en rond het clubhuis (vanaf 1/09 enkel bij rondlopen nog een mondmasker)

4) Ben je besmet of ben je als laag of hoogrisico contact in contact gekomen met iemand die besmet is - stuur ons een mail op corona@bluelions.be zodat we samen en met je team de gepaste maatregelen kunnen afspreken.

 

 

 

CLB Adviezen van scholen

CLB adviezen van scholen zijn strikt op te volgen, en ook te melden voor elk individu op corona@bluelions.be 

Meestal bevat dit CLB advies details over al of niet af te nemen testing en tot welke datum geen hobbies (=sport) mogen beoefend worden. Dit is meestal geen thuisquarantaine, maar voor het beoefenen van sport bij Blue Lions zijn de gevolgen wel dezelfde, met name geen deelname aan trainingen en wedstrijden, zowel voor hockey als tennis.

Het is belangrijk om CLB adviezen te delen met corona@bluelions.be om een gepast clubadvies te kunnen geven naar het individu en het team.