Hierbij willen we je graag melden dat de inschrijvingen voor het nieuwe outdoor tennisseizoen geopend zijn!

Schrijf je hier in !

Het lidmaatschap geldt voor de periode van 12 maanden (van 1 april 2024 tot en met 31 maart 2025) en geeft in eerste instantie toegang tot de buiten tennis infrastructuur en zaal A, en tot de tennis academie, allemaal van 1 april tot en met 30 septemberVoorts biedt het de mogelijkheid om in te schrijven voor een extra (in-doorwinterabonnement of voor de tennis academie, en dit tijdens de herfst en winter periode.

Zoals jullie weten, zijn er belangrijke infrastructuur werken gepland aan onze sportinfrastructuur (met inbegrip van verschillende tennisvelden). Eenmaal voltooid, zullen deze werken de speelbeleving voor onze tennisgemeenschap doorheen het jaar substantieel versterken. Alle details en verloop zijn te volgen via onze website, maar we zijn alvast blij te melden dat eind januari de vergunning definitief verleend werd en de gesprekken met de bouwpartners de finale fase ingaan.

Wij kunnen er niet omheen dat de timing van de infrastructuurwerken aan de tennisvelden in de loop van 2024 impact kan hebben op de beschikbaarheid voor reservaties. Wij kunnen vandaag nog geen exacte timing en impact communiceren maar we engageren ons dat wij in verhouding van de effectieve hinder in 2024 uw lidgeld overdragen naar 2025 in de vorm van een éénmalige getrouwheidskorting. Deze getrouwheidskorting zal berekend worden aan de hand van een transparante formule (de onbeschikbare tijd in weken afgezet tegen de normale volledige beschikbare tijd van een volledig zomerseizoen). De berekeningswijze is terug te vinden in de komende dagen op onze website bij de inschrijvingen.

Voorts spreekt het vanzelf dat de 2024 leden voorrang zullen genieten bij de inschrijvingen in 2025.

In verband met de werken kunnen wij alvast bevestigen dat ten allen tijde en tijdens het zomerseizoen banen 1-2-3 en indoor hardcourt zaal A beschikbaar blijven. De impact op de andere banen zal tijdelijk zijn en gefaseerd verlopen.

We geven graag een concreet voorbeeld hoe deze getrouwheidskorting door impact van de werken op uw lidgeld van 2025 zou toegepast worden : stel dat de werken beginnen op 1 juni 2024 en eindigen op 30 september 2024 en daardoor de banen 4-7 geimpacteerd en onbeschikbaar zijn, schatten wij dat u een getrouwheidskorting van 30% op het lidgeld van 2025 ontvangt (30% is de impact van het aantal weken en aantal gravelbanen die tijdelijk niet bespeelbaar zijn) - De precieze omvang van deze korting zal bepaald worden zodra de effectieve impact bekend is. Deze getrouwheidskorting zal overigens gelden voor alle ingeschreven zomertennisleden van 2024. 

Bij deze moeten we natuurlijk ons doel voor ogen houden dat we, ondanks de tijdelijke hinder, dankzij deze investering en infrastructuurwerken bij de Blue Lions over een nieuwe zomer & winter tennis & padel infrastructuur zullen beschikken, met ondermeer:

  • een volwaardig wintertennis aanbod dankzij 3 nieuwe extra overdekte hardcourt banen, bovenop de bestaande indoorbaan in zaal A
  • meer continuiteit in werking in zomer & winter voor de tennisacademie lessen en stages
  • meer tenniszekerheid door meer overdekte banen bij slecht weer en de uitgebreide avondverlichting op alle banen
  • nieuwe clubhuis infrastructuur en vernieuwde sanitaire voorzieningen (kleedkamers, toiletten en douches)
  • 3 padelcourts die Tervuren op de padelkaart zetten
We hopen dan ook dat jullie ons vertrouwen blijven schenken, en via jullie lidmaatschap in 2024 deel blijven uitmaken van deze jonge en bruisende Blue Lions club die een mooie ontwikkeling voor zich heeft !
 
De tarieven voor dit jaar zijn
 
 
Details, laatste stand van zaken en een impressie van de toekomstige infrastructuur kan u op onze website vinden via het artikel op de homepage. Dit is onder voorbehoud van wijzigingen.