De hockeyoutfits 2020 zijn er! Hoe de thuis & uitoutfit eruitzien zie je hierboven. We zijn overgeschakeld op Decathlon als wedstrijdkleding partner. Het design is niet of nauwelijks veranderd, dus oudere en nieuwe outfits kunnen perfect samen gebruikt worden. Het is wel verplicht om zoveel mogelijk in een thuis-wedstrijdoutfit met de huidige sponsors te spelen.

De outfit kan gekocht worden in de winkel en online. Als winkel is voor Decathlon Evere (dichbij NATO) gekozen, de vanuit Tervuren, dichtsbijzijnde Decathlon. Je vindt er een uitgebreide rayon Blue Lions kledij, alsook alle andere hockey spullen die je maar kan nodig hebben. De Blue Lions outfit is Korok-gebrand, dat is het nieuwe hockeymerk van Decathlon. Decathlon verkoopt ook Dita, Adidas en andere hockeymerken.

Nieuw is dat je vanaf dit jaar de outfit dankzij de Decathlon samenwerking ook online zal kunnen bestellen. Bestel altijd in dat geval via deze link - dan krijgt de club ook nog eens 10% in waarde terug van Decathlon, ook als je online andere dingen bestelt, dus het ganse jaar door !

BESTEL HIER ONLINE BIJ DECATHLON !

Korok ambassadeur en Red Lion Victor Wegnez keurde alvast de nieuwe outfit goed! Met dank aan onze 2 Blue Lions modellen ;) 

Het Blue Lions wedstrijd tenue bestaat uit:

Thuiswedstrijden:

  • een blauw shirt
  • een blauw rokje of short
  • een paar blauwe sokken

Uitwedstrijden (indien de tegenpartij ook een blauw uniform draagt):

  • een rood shirt
  • jouw blauwe rok of short 
  • een paar rode sokken

Optioneel: een hoodie.  

Neem altijd beide versies van je outfit mee. 

Home Outfit

Away Outfit

 Hoodie

 

Sponsors

© 2020, website powered by Twizzit.com