Nieuws

De inschrijvingen voor de zomerlessen 2023 zijn open via deze link !

 

De lessen worden opgesplitst in recreatief, competitie en start to tennis (enkel voor volwassen).

 •  Recreatief: Hier staat FUN centraal. We leren al spelend de technieken en tactieken onder de knie te krijgen. Heeft deze speler de microben te pakken dan kan hij of zij later doorstromen naar competitie.
 • Competitie: Hier staat techniek en tactiek centraal. Uiteraard is ook de nodige fun aanwezig maar we proberen ons meer te verdiepen in de tennissport.
 • Start to tennis: Dit is voor een startende speler of een speler die vroeger heeft getennist en nog eens een opfrissing nodig heeft.

 

Aantal lesuren:

U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen 1 of 2 lessen per week. Er is vanaf 2 lessen per week een korting van toepassing.

U bent verplicht om per les een selectie te maken in een eerste keuze (wanneer wens ik het allerliefste les te volgen) en een tweede keuze. De tweede keuze is niet van toepassing voor de leeftijdscategorie blauw en rood.

Indien u kiest voor 2 lessen per week, mag u uiteraard 2 voorkeurkeuzes opgeven. 

Het lesschema ziet er als volgt uit:

Extra:

 1. U zal merken dat er voor bepaalde lesdagen er lesmomenten mogelijk zijn in blokken van twee of meerdere uren. Het lesmoment zal dan tussen één van deze uren plaatsvinden.
 2. Bij het eerste regenuur wordt de les niet ingehaald vanaf het 2de regenuur wordt de les ingehaald.
 3. We streven ernaar alle groepen volledig op te delen. Indien de lesgroep onverhoopt niet volledig is, kan er een extra vergoeding gevraagd worden. Dit zal in overleg gebeuren en voordat de trainingen aanvangen. Er kan ook gekozen worden om het lesuur te annuleren. (bv: groepsles van 4 spelers en op jouw uur zijn er maar 2 of 3 spelers ingedeeld).
 
TIP: U kan ook steeds zelf een groepje samenstellen en zich tegelijk inschrijven op het gekozen uur. Onderin het scherm staat vermeld welke inschrijvingen er reeds gedaan zijn.
Houd er rekening mee dat een lidmaatschap nodig is om in te schrijven voor de lessen. Inschrijven als lid is vanaf nu mogelijk, kijk op onze homepage www.bluelions.be voor alle info.

Vragen? Mail Jorn! jornverbrugge@bluelions.be 

Maak kennis met tennis !

Gratis proeflessen op zondag 19 en zondag 26 maart van 10-11u, voor 5-8 jarigen !

Schrijf je snel in op https://app.twizzit.com/v2/public/form/4547143a3156358195f60cd7a6802cd0 

Op 5 zondagochtenden geven we initiatiesessies hockey voor volwassenen.  Terwijl jouw (klein-) zoon/dochter, buurjongen, nichtje... deelneemt aan de U6 training bieden we jou de mogelijkheid aan om ook actief met hockey bezig te zijn.  Andere ouders en hockey sympathisanten zijn zeker ook welkom. We beginnen bij het begin met het goed vasthouden van de stick.  Iedere week doen we enkele oefeningen om jouw techniek te verbeteren en spelen we enkele wedstrijden.  Je kan op ieder moment bij deze trainingen aansluiten. 

We hebben aandacht voor de spelregels vanaf U7/U8 wedstrijden tot groot veld. Deze sessies zijn interessant voor alle ouders zonder hockey-ervaring en voor degene met ambitie om jeugdploegen te coachen of te fluiten.  

De 5 sessies gaan door op Polygoon op volgende zondagen van 9.30 -10.30:  

 • 12 maart
 • 25 maart
 • 16 april
 • 30 april 
 • 14 mei

Heb je hierna de smaak echt goed te pakken dan kan je je aansluiten bij ons 'trim-team'.  Deze groep bestaande uit mannen en vrouwen trainen op maandagavond en spelen af en toe een match.  

We vragen voor de 5 sessies een eenmalige bijdrage van 15 euro.  Hiermee kunnen we de kosten dekken en voorzien we een speciale traktatie in ons clubhuis voor alle U6jes en de start2hockeyers op zondag 14 mei.  

Schrijf je in via dit twizzit formulier 

 

Wat heb je nodig ?  

 • sportieve kledij en sportschoenen (geen metalen studs)
 • indien mogelijk scheenbeschermers (mogen er ook uit het voetbalverleden zijn)
 • als je een eigen stick hebt dan mag je die meebrengen. We hebben er in de club ook voor jou in bruikleen

 

Waar gaat deze training door?  

Op Polygoon

Op velden Lion A en B.  Dit zijn de groene velden tussen de tennisterreinen.  

 

 

 

 

Huidige leden konden zich al eerder inschrijven voor het nieuwe outdoor-tennisseizoen, en nu zijn de inschrijvingen ook open voor iedereen!

Het lidmaatschap geldt voor de periode van 12 maanden (van 1 april 2023 tot en met 31 maart 2024) en geeft in eerste instantie toegang tot de buiten infrastructuur en tot de tennis academie van 1 april tot en met 30 september. Voorts biedt het de mogelijkheid om in te schrijven voor een (indoor) winter abonnement of voor de tennis academie tijdens de herfst en winter periode

Belangrijk om te noteren is dat outdoor tennissen vanaf 1 oktober beperkt tot onmogelijk zal zijn, en dit wegens de geplande infrastructuurwerken.

Je word lid door het inschrijvingsformulier in te vullen en het lidgeld te betalen. Het formulier is toegankelijk via deze link. Het bedrag van het lidgeld wordt jaarlijks door het bestuur vastgesteld aan het begin van het verenigingsjaar. Met het betalen van het lidgeld aanvaard en respecteer je de statuten. De lidgelden voor seizoen 2023 werden zoals vastgesteld verhoogd met een correctie voor inflatie. Tegelijkertijd hebben we weer bij de volwassenenlidmaatschappen de mogelijkheid gegeven om met of zonder Tennis Vlaanderen lidmaatschap lid te worden van Blue Lions. Lid zijn van Tennis Vlaanderen is nodig als je Interclub of (jeugd)competitie of tornooien wil spelen, maar niet als je bijvoorbeeld enkel recreatief wil tennissen. In beide gevallen ben je verzekerd.

De lidgelden zijn de volgende:

Enkel leden van de tennisclub hebben het recht om gebruik te maken van de tennisterreinen en de accommodatie. Leden worden geïnformeerd over de opening van de gravelbanen (rond eind maart/begin april 2023), de groene banen kunnen het hele jaar door gereserveerd worden, met de randbemerking dat dit seizoen dat door de infrastructuurwerken vanaf 1 oktober niet meer mogelijk zal zijn.

We wensen je alvast veel tennisplezier en hopen je snel op te banen te begroeten!

Met sportieve groeten,

Het tennisteam van Blue Lions

De Inschrijvingen voor hockey- of tennisstages in 2023 zijn open! 

De links vind je in dit nieuwsbericht.  

HOCKEY 

In 2023 zullen er hockeystages van B-Hockey & Tom Boon zijn in de krokus, paas- en zomervakantie. 

Schrijf je in voor de B-Hockey Stages op https://inscriptions.b-hockey.be/joinus.php?lang=nl 

Schrijf je in voor de Tom Boon Stages op https://www.tomboonhockey.be/nl/onze-stages?categoryId=1 

 

TENNIS 

Tijdens de 2023 schoolvakanties kan je ook weer op tenniskamp!    

Schrijf je in via deze link voor de tennis stages in 2023 ! 

Stages in de krokus, paas, zomer, herfst en kerstvakantie - georganiseerd door het Blue Lions Tennis Academie Team

 

Als de temperatuur het vriespunt benadert of als dus het vriest kunnen outdoortrainingen en / of wedstrijden op ons waterveld (en 2e veld) afgelast worden.  

Bij trainingen; controleer een uurtje voor je vertrekt onze website.  Let op: het veld van Diependal is minder onderhevig aan koude temperaturen, het kan dus zijn dat er niet op de Polygoon (waterveld) maar wel op Diependal getraind wordt. 

Bij wedstrijden kondigen we 's morgens omstreeks 8u eventuele afgelastingen voor ons veld op onze website.  Speel jij op verplaatsing controleer dan even de website van de club die je bezoekt.  Iedere speler is zelf verantwoordelijk om dit op te zoeken, de ontvangende club moet je niet verwittigen.  

 

 

 

 
Beste leden,
 
Ook deze winter zal Zaal A terug kunnen gereserveerd worden met een winter-abonnementsformule.
 • Winterabonnement - (1) vast uur per week - voor 270 euro per slot.
 • Voor de periode 1 november '22 - 31 maart '23.
 • Gebruik van zaal A (Laykold hardcourt ondergrond)
 • Kosten van het abonnement kunnen gedeeld worden door de deelnemers.
De beschikbare uren kunnen gereserveerd worden via bijgaande link.
 
 
De outdoor groene polyvalente banen 8, 9, 10 & 11 blijven bij goed weer tijdens de winter open voor alle tennisleden (zomer & winter) - de reservaties blijven gewoon open via Twizzit reservaties.
 
Veel tennisplezier gewenst de komende herfst en wintermaanden !
 
Het Blue Lions Tennisteam.

De nieuwsbrieven kan je hier nalezen.  

Hockey

Hockey trainingsschema

Hockey Inschrijvingen

Stages en toernooien

Outdoor

Indoor

Scheidsrechter

Algemene Informatie

Team Manager - Coach - Trainer

Tennis

Lid Worden

Tennis Lessen

Tennis Stages

Terreinreservatie

Interclub

Tennisrackets bespannen

Kledij & Gedrag

Algemene Informatie

PADEL

Kom je Padel spelen bij Blue Lions

Lid worden

Padel racket huren

Club

Visie & Beleid

Wie is wie ?

Infrastructuur

Formulieren & Documenten

Clubhuis

Vrijwilligers

Vrijwilligers

 

Vacatures

Sponsors & Business

Sponsors

Business Club

© 2020, website powered by Twizzit.com